Det er hårdt arbejde at podcaste og blogge og holde styr på Danmarks fedeste fællesskab af filmnørder. Derfor tager vi ydmygt mod almisser fra gavmilde lyttere som dig. Tak!

DONÉR PR. EPISODE

Du kan støtte os via 10er.dk, hvor du donerer et beløb til os pr. udgivne episode. Det er uhyre let at tilmelde sig, og efter vores mening en glimrende form for fair brugerbetaling. Vær opmærksom på, at vi altid sigter efter at udgive en episode om ugen, men vi når det stort set aldrig.


Støt på 10er

DONÉR PR. MÅNED

Har du mere lyst til at blive frivillig abonnent med et fast månedligt beløb, så er det naturligvis også muligt at støtte os via Paypal her:


Frivillige abonnementer

DONÉR ENGANGSBELØB

Du kan også donere et engangsbeløb, ved at overføre det til følgende konto:

Reg. nr. 5377   Kontornr. 0000246819

DONÉR DIG SELV

Er du ikke lige ved muffen, så er der mange andre måder du kan støtte os på. Bliv fan på Facebook. Skriv en anmeldelse af os i iTunes Store. Send os et billede af din bare mås. Vi er egentlig glade for alt.


TAK!

Comments 10

 1. Tillykke med de 9 år, d. 6. oktober 2018!
  En lille gave er sendt.
  Tak for alle de formidable podcasts, og vi ses til “Den om VHS-live”.

  – Skytte

 2. Kan I ikke åbne for noget Mobilepay? Det er meget nemmere. Jeg vil godt støtte og det er bare den nemmeste måde og utvivlsomt mere tilfredsstillende for alle parter end forslaget om et billede af bar mås.

 3. Hey, vi har en episk filmklub for folk med ekstra win og et naturligt level af awesomnesshed og god filmsmag, og hvis i skulle mangle et sted og en folk folk til en af jeres kommende “lad os se film sammen” arrangementer, så er i meget velkommene.

  Og tak for en god pod-cast.

 4. Tak for gode programmer. Jeg er ikke den store filmelsker. Men da jeg pludselig fik 2 timer i bil hver dag, skulle jeg finde på noget fornuftigt at bruge tiden på. Så jeg søgte efter podcasts der kunne holde mig interesseret. Og det formår I – hver gang. Også selv om jeg ikke har set de film I snakker om og måske heller aldrig kommer til det. I er velinformerede, har humor og noget på hjerte og I lyder til at have det sjovt sammen når I optager en podcast. Og ikke mindst – jeres stemmer er behagelige at lytte til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *