Podcast 25 (Den om Hitchcock…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 5 Comments

Hey folkens!!!

Vi er (for en stund) kravlet ud af vores længerevarende sommer-hi, for at bikse en podcast sammen til jer og det er gået som forventet: vi er rustne! Ja, vi mumler, taler for hurtigt, siger “øh”, kan ikke husker hvor knapperne sidder og er generelt ret forvirrede, men ikke desto mindre endte vi med en podcast og den er spækket! Anmeldelser af Inception (29. juli), Baby Surprise (26. august), Thirst (15. juli) og Toy Story 3 (26. august). Guf om Snabba Cash og Machete! Sved i filmnskolen over Hitchcock, Hitchcock, Hitchcock… og mere Hitchcock. Og så en masse sjov og spas og nyheder. Kort sagt, mere af det du er vant til 😉

God fornøjelse!!!

Comments 5

 1. Genialt 🙂 jeg elsker jeres podcast, og det er virkelig trist at der er så langt i mellem dem…
  Men, keep up the good work!

 2. Efter at have opdaget jeres udmærkede program, fandt jeg nogle af jeres ældre podcast og studsede over jeres anmeldelse af Inception i podcast nr. 25.
  Jeg er simpelthen så himmelråbende uenig i opfattelsen af filmen, at jeg føler et voldsomt behov for at udtrykke min mening om den.
  Jeg blev helt sur, da jeg alene sad og lyttede til anmeldelsen, fordi jeg selv var blæst fuldstændig bagover, efter at have været inde og se filmen – den indgår således helt klart i min top-5 over bedste film.
  I skal i øvrigt have tak for nogle glimrende udsendelser, men jeg måtte simpelthen bare give udtryk for min oplevelse af filmen af førnævnte årsager.

 3. Vi ved godt, at vores mening om Inception er provokerende, men stol på, at vi ikke mener som vi gør, bare for provokationens skyld. Vi var begge meget skuffede over historien, men den er flot, den er velproduceret og visse mekanikker i den sci-fi-verden filmen opbygger, er ganske geniale 🙂

 4. Jeg er helt enig i anmeldelsen. Flot lavet og godt skuespil blev for mig totalt kørt ud på et sidespor af alle de regler, der hele tiden blev digtet undervejs.

  Når man bruger den første time på at forklare reglerne for derefter at bruge den næste time på at forklare, hvorfor reglerne nu er helt anderledes, så irriterer det mig i en sådan grad, at helheden skæmmes.

  Man kan se på den første Matrix film for at se, hvordan det gøres på formidabel vis. Derefter kan man se på Matrix 2 og 3 for at se hvor galt det går når man begynder at ændre på de opstillede præmisser.

 5. Pingback: Inception (2010) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.