Podcast 29 (Den om David Fincher…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Vi kan godt lide, når en af de store instruktører, dukker op med en ny film, for det giver os en god undskyldning til at gå i dybden med instruktørens arbejde. Det forsøger vi så på i denne podcast nr. 29 med David Fincher, der er aktuel med The Social Network. At vi så ender med at lyde som et par sukker-høje fanboys, det er der ikke noget at gøre ved.

Derudover byder vi på anmeldelser af The American og Piranha 3D, vi glæder os til Harry Potter Og Dødsregalierne – del 1 og The Green Hornet og vi har en masse nyheder, hvor vi kan fortælle om intet mindre end det amerikanske studiesystems kommende død!

Jesper foreslog, at jeg som forsøg ikke redigerede så kraftigt i podcasten, så dette er altså en podcast med ekstra meget gods. Om det er en god eller dårlig idé, må du selv bedømme, så længe du lufter din mening på Facebook-siden.

Som de vakse af jer måske har opdaget, så udgiver vi ny podcast hver anden uge, plus/minus et par dage. Det er hvad vi kan overskue, sådan som vores respektive arbejdssituationer ser ud lige nu, så regn med at udgivelsesfrekvensen bliver på det plan.

Andet er der vist ikke at sige, end god fornøjelse!

Links til omtalte trailers og hjemmesider…

Anmeldelser:
The American
Piranha 3D
The Social Network

Glæd dig til:
Harry Potter Og Dødsregalierne – Del 1
The Green Hornet

Reklame:
Movie-locations.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.