Podcast 51 (Den om Steven Spielberg…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Steven Spielberg er en af de største nulevende instruktører, hvis ikke dén største. I anledning af premieren på hans film War Horse, smøger vi ærmerne op og dykker ned i denne produktive instruktørs filmhistorie. Vores velforberedte, timelange, kronologiske filmekspedition starter fra første øjeblik Steven får et kamera i sine hænder og slutter med de mange projekter han netop nu har i støbeskeen. Undervejs spiller vi masser af filmklip og -musik, mens vi får tænkt og snakket os frem til en række pointer, der forhåbentlig skitserer et billede af hvad det præcist er som Steven kan, der er så specielt.

Derudover anmelder vi The Darkest Hour, Attack the Block, J. Edgar, Real Steel, This Must Be the Place, My Week With Marilyn og (naturligvis) War Horse. Vi har en håndfuld dugfriske filmnyheder, en robot-reklame, samt et par inspirerende tv-serie-anbefalinger og så har Casper aldrig grinet så ukontrolleret, som når Jesper serverer sin Top 10 bedste og mest hestepigede hestefilm ifølge brugerne på heste-nettet.dk og fuldblodsaraber.dk.

Lad os afslutte med lidt bag scenerne-nyheder, for det går rigtigt godt på Hjørnet. Podcast 50 er i skrivende stund blevet downloadet af 7.500 lyttere, hvilket er STORT! Det går stadig fremad og vi er glade for alle jer nye fans. Mindst lige så meget som vi er glade for alle jer gamle Hjørne-rotter.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen,

Casper & Jesper

Comments 1

  1. Pingback: Attack the Block (2011) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.