Podcast 54 (Oscar-reportage 2012)

Filmnørdens Hjørne Oscar, Podcast Leave a Comment

Det er ikke sådan at være besat af film og Oscarshow og podcast, for det tærer på energien og den var i bund efter årets awards-sæson afsluttede, da akademiet i Hollywood havde kastet guldmænd efter mere eller mindre fortjente vindere. Derfor var vi ikke på pletten med vores årlige Oscar-reportage og den må slukøret komme haltende efter at være blevet overhalet af Podcast 55.

Sku dog ikke hunden på hårene, for selvom aktualiteten er gået fløjten og Oscarshowet 2012 kun figurerer som et tåget minde et støvet sted i din hukommelse, så er dette en podcast fyldt med god stemning, energi og naturligvis masser af filmnørder der spasser ud over en tv-transmission midt om natten.

Podcast 54 byder nemlig på direkte interview med Hjørnets udsendte, Jesper Laursen, der befandt sig midt i L’Artiste-cirkusset i Paris, hvor franskmændene overgik sig selv i national stolthed, over at have vundet for Bedste Film. Derudover har vi en længere reportage fra selve natten, hvor en lille håndfuld af Hjørnets nærmeste hujende fulgte med i uddelingen: Casper Christensen, Mr. Filmnews – Brian “Brie” Iskov, TV-serie-anbefaler Anders Vad Bruun, Caspers kæreste Synne, vært og musiknørd Jesper Nykjær og dennes kæreste Maria, samt special guest star Ann Lind Andersen.

Desværre var vi i år uden tilstedeværelsen af et par vante Oscar-hoveder i form af henholdsvis tonemester Thomas Huus og instruktør Ask Hasselbalch. Til gengæld sendte de os dagen efter uddelingen, deres helt egen reportage fra deres Oscar-nat. Sidst men ikke mindst ser vi nærmere på Hjørnets Oscar-konkurrence og de statistikker man kan vride ud af jeres afkrydsede lister.

Dette er med andre ord ikke en podcast der ligner nogen anden, men selv en amputeret og forsinket podcast fortjener en chance. Lad os tage dig med tilbage til natten mellem d. 26. og 27. februar og servere et stykke nostalgisk filmhistorie for dig. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Jesper

Indholdsfortegnelse for Podcast 54
00:00:00 – Never go full retard!
00:01:15 – Velkomst og introduktion
00:05:36 – Telefoninterview med Jesper Laursen fra Paris
00:14:56 – Hjørnets Oscar-reportage 2012
01:05:49 – Huus & Hasselbalchs besyv
01:15:54 – Hjørnets Oscar-konkurrence i ord og tal + Afslutning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.