Podcast 60 (Den MED Nikolaj Arcel…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast 2 Comments

60 gange har vi nu siddet foran mikrofonerne på Filmnørdens Hjørne og det skal fejres med en ekstra lang og god podcast, med en vaskeægte special guest star. For ikke nok med at vi naturligvis har filmnyheder, anmeldelser og TV-serie-anbefalinger på programmet, så har vi besøg af en af Danmarks fremmeste instruktører (En kongelig affære, Sandheden om mænd, Kongekabale) og manusforfattere (Mænd der hader kvinder, Rejsen til Saturn, Klatretøsen) – Nikolaj Arcel. Med vores hjælp ville han gerne have så gode og kritiske spørgsmål fra de folk der rent faktisk kender og ser hans film – JER! Derfor spiller I, kære lyttere, faktisk også en kæmpe rolle i denne jubilæums-podcast, for det er jeres spørgsmål som vi griller Nikolaj med. I var rigtigt gode, hvilket kan høres på resultatet, i det mest ærlige og dybeborende (og sikkert også længste) interview, som Nikolaj Arcel nogensinde har lavet.

Ellers er dette også en jubilæums-podcast hvor vi griber chancen og stopper op og klapper os selv på skuldrene og piller lidt i vores egne navler, for hele molevitten sluttes af med et tilbagblik på seks mindeværdige stunder på Hjørnet, udvalgt af skiftevis Casper og Jesper selv. Det er sjovt, lærerigt og egentlig kun sådan noget man gør, når man ikke kan finde på andet… men vi gør det altså fordi det virkelig er sjovt at dykke ned i arkivet.

Sidst men ikke mindst, skal der gå et stort tak til dig – ja, dig! – for at finde os, lytte til os, støtte os, skrive til os og i det hele taget bare for at du gider hænge ud med os på Filmnørdens Hjørne. Vi laver disse podcasts af en simpel årsag: vi kan ikke rigtigt la’ vær’. Og vi kommer heller ikke til at kunne la’ vær’ i fremtiden, så selvom vi snart kan se tilbage på tre års benhårdt arbejde, så er der intet der tyder på at vi ikke kan klare tre år til. Vi håber du hænger ud på Hjørnet så længe.

Med venlig hilsen,

Casper & Jesper

INDHOLDSFORTEGNELSE:

00:00:00 – Intro
00:01:23 – Velkomst
00:05:35 – Filmnyheder
00:21:19 – TV-serie-anbefalinger
00:32:17 – Lynanmeldelse: Free the Mind
00:33:51 – Lynanmeldelse: Nobels testamente
00:36:23 – Lynanmeldelse: We Bought a Zoo
00:38:34 – Lynanmeldelse: Snow White and the Huntsman
00:40:42 – Lynanmeldelse: Lockout
00:42:38 – Anmeldelse: Piranha 3DD
00:48:19 – Anmeldelse: A Dangerous Method
00:56:19 – Anmeldelse: 21 Jump Street
01:04:38 – Interview med Nikolaj Arcel
02:49:23 – Et tilbageblik på Filmnørdens Hjørne
03:13:15 – Reklame
03:15:16 – Afslutning

Comments 2

  1. i den originale snehvide fortælling er der også noget med borgerkrig, hvor der så er i den “moderne” børneversion ikke sådan noget med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.