Podcast 72 (Oscar-opvarmnings-podcast 2013)

Filmnørdens Hjørne Oscar, Podcast Leave a Comment

VELKOMMEN! Endnu engang skruer vi op for en episk Oscar-opvarmnings-podcast, der skal gøre dig 100 % klar til uddelingen af verdens fornemmeste filmpris d. 24 februar 2013. Et historisk stort hold sidder bag de intet mindre end fire mikrofoner, i form af Casper Christensen, Jesper Laursen, Brian “Brie” Iskov og den førstegangs-besøgende, Jakob “Basco” Bascoban. Fire filmglade nørder, der giver dig mere Oscar-gas end du kan få noget andet sted.

Vi har naturligvis et spækket program til jer. For det første (og største) er der gennemgangen af alle kategorierne, de nominerede film, hvem vi synes bør vinde og hvem vi tror vil vinde. Som sidste år introduceres hver kategori af computer-baben Kendra, hvis silkebløde cyber-stemme, får os til at blive bløde i knæene. Vi har et In Memoriam-indslag, hvor vi ser på hvilke bemærkelsesværdige filmfolk der har forladt Guds grønne jord i løbet af det seneste år. Vi har en række forskellige spørgsmål fra jer lyttere, som vi forsøger at svare på så godt som muligt. Vi skæver til den omvendte prisuddeling The Razzies, hvor sidste års værste film skal tildeles priser for nederdrægtig filmkunst. Og mindsandet om ikke Anders også lige slog på tråden og kom med hans syn og bud på årets Oscar-show. Og så snakker vi lidt om hvad Hjørnet egentlig skal finde på, på selve Oscar-natten, nu hvor Casper skal ind og mænge sig med parnasset, på den direkte transmission af showet på TV2.

Vi venter med at offentliggøre vores bud på skrift til på søndag, da det vil tage en del af spændingen ud af selve podcasten indtil da. Så læn dig tilbage og tag med på en odyssé ind i den femogfirsenstyvende uddeling af akademiets pris – Oscar.

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie & Basco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.