Podcast 82 (Den om at instruere sin første film…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Ask Hasselbalch står i en situation han utvivlsomt kun kommer til at stå i, en enkelt gang i sit liv: Han har lavet sin første spillefilm.

Den hedder Antboy, havde premiere d. 3. oktober, 2013, og handler om en dansk dreng der bliver en superhelt. Den skal nok hive en masse superhelte-glade danske drenge og piger i biffen, men her på Hjørnet er vi mere interesserede i, hvordan det er at gå fra at være en helt almindelig filmnørd, til pludselig at være en vaskeægte instruktør.

Derfor fangede vi Ask i limbo-perioden fra filmen er færdig til den får premiere i de danske biografer, til en snak om alt mellem filmhimmel og filmjord.

Som altid når vi har gæster på besøg, har vi ikke selv fundet på spørgsmålene. Det har I, vores fuldstændigt geniale lyttere. Som altid har I fundet på en lang række fantastisk gode spørgsmål og de spørgsmål der ikke er gode, er i hvert fald sjove.

Så velkommen til Podcast 82 (Den om at instruere sin første film…), hvor Ask svarer på alle jeres spørgsmål. Det er blevet til lidt over 1½ times løssluppen og hyggelig snak, der giver dig et indblik i kunsten at skabe sin første film. Tak til både Ask og alle jer lyttere, for uden nogen af jer, ville denne podcast slet ikke være blevet så fed.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper & Brie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.