Podcast 96 (Den om TIFF…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Godt nok skal vi rubbe os for at få banket lidt podcasts af, inden vi holder jubilæum med Podcast 100, men det betyder altså ikke, at vi ikke kan nyde en god podcast-menu alligevel.

Apéritifen består af en nyhedskompot, perfekt sammenkogt af Chef Laursen, der kanaliserer sin indre Reklamedude ud i seneste nyt fra filmens verden. Glæd jeg blandt andet til Keanu-ordspillet.

Forretten en en håndfuld dampende varme anmeldelser af ‘Million Dollar Arm’, ‘To dage, en nat’ og ‘The Maze Runner’ ristet, friteret og filetteret af blandt andet Chef Christensen. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er overraskende… noget.

Hovedretten er tilberedt af Chef Iskov, der har været den halve klode rundt, for at bringe dig en veritabel ragout af indtryk fra filmfestivallen i Toronto (aka. TIFF). Ikke nok med at han kan fortælle om hvordan livet bobler i den canadiske by, så har han også et væld af dybstegte filmanbefalinger af sprit nye film som vi skal se frem til og som en virkelig dyr hotdog med en diamant som rosin i pølseenden (ja, nu tog det overhånd): et interview med instruktør Ole Christian Madsen.

Dessert? Ikke tid. Vi har jo for pokker Podcast 97 at tænke på.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper og Brie

Comments 1

  1. Pingback: Maze Runner, The (2014) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.