After Dark VII (Den om The Dark Knight…)

Filmnørdens Hjørne After Dark, Podcast Leave a Comment

The Dark Knight fortæller en ufattelig kompleks historie, men selve filmsproget er ikke nær så svært at forstå. Derfor angriber vi filmen fra en lidt anden vinkel, end vi ellers plejer i vores After Dark-podcasts.

Vi skal nok kværne os gennem alle aspekter af filmen, ganske som vi plejer, men i stedet for at gennemgå ti udvalgte scener, har Jesper kortlagt de tre hovedkarakterers udviklinger.

Vi følger således Bruce Wayne, The Joker og Harvey Dent fra start til slut og afslører minutiøst, hvad der sker med dem hvornår og hvorfor, for i sidste ende at give dig et fyldestgørende billede af, hvad præcist det er der egentlig forgår her.

Vi får også besøg af Antboy-manusforfatter og Batman-connaisseur numero uno Anders Ølholm, der giver et indblik i hele Batman-universet og hvilken plads The Dark Knight har i det.

Nåja, og så har vi jo også et andet interview, men det er meget federe, hvis det bare kommer som en overraskelse midt i det hele. (God teaser, ik’?)

Som sædvanlig ville denne After Dark ikke være blevet halvt så fed, hvis ikke det var for jeres syndflod af Facebook-spørgsmål, hvoraf vi besvarer hver og et.

Sidst men ikke mindst skal der lige gå en stor tak til Tonemaster of the Universe Peter Albrechtsen, for… noget.

Der gemmer sig i det hele taget så mange gode overraskelser i denne After Dark, at vi bare holder mund nu, og lader dig lytte.

Tak for at du lytter, for din støtte og for dine spørgsmål og rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen,
Casper og Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.