Podcast 106 (LIVE webcast fra Oscar-uddelingen 2015)

Filmnørdens Hjørne Oscar, Podcast Leave a Comment

Svævende på en sky af ‘pagne, overtræthed og chat-beskeder fra lyttere er det endnu engang lykkedes os at producere en live-podcast under en Oscaruddeling. Ikke at det nødvendigsvis er blevet godt, men vi gjorde det, og vi havde det sjovt.

Med i årets Oscar-studie havde Hjørnet Casper Christensen (all round Anchorman), Jesper Laursen (fashionista extraordinaire), Brian ‘Brie’ Iskov (fakta med stil) og special guest lyddesigner Peter Albrechtsen – manden der endte med at bringe balance i hele skidtet.

Podcasten starter med næsten to timers strabadser ud i den svære disciplin at padle om fashion. Endnu engang trådte Jesper Laursen i karakter og beviste, at Uffe Buchard godt snart kan begynde at ryste i sine perfekt pressede bukser.

oscar-2015-gewinner-bester-fillm-birdman

Herefter kastede vi os over at kommentere showet i de perfekt placerede reklamepauser. Alt blev taget under kærlig behandling, fra vindere og tabere, til årets Oscarvært, der ikke skal regne med at blive inviteret igen lige med det samme.

Stemningen er løssluppen og kaotisk, men det undskylder vi ikke, for det er nøjagtigt sådan en rigtig Oscarnat skal være.

Tusind tak til alle jer der lyttede med live og til alle jer, der nu sidder og seriøst overvejer om dette seriøst er værd at bruge 3 timer på. Der er kun én måde at finde ud af det på.

Vi ses til næste år, Oscar, og dig – ja, dig – taler vi på igen i den kommende Podcast 107, hvor verden forhåbentlig er blevet lidt mere normal igen.

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie og Peter.

10448805_10153200928143825_2601822481319830028_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.