Podcast 111 (Den om vores list of shame – vol. 2)

Filmnørdens Hjørne Podcast 5 Comments

Endnu engang dykker vi ned i vores dårlige filmsamvittighed og graver uset guld frem fra gemmerne. For vi er ganske vist velbevandrede filmnørder, men der er skamfulde huller i vores filmopdragelse, der fortjener at blive udfyldt.

Således kaster Casper, Jesper, Anders og Mille sig ud i at anmelde fire klassiske film, der på den ene eller anden måde har gjort sig bemærkede i filmhistorien. MEN!… Vi har snydt. Normalt tager vi udgangspunkt i enten iMDB’s 250 bedste film eller Empire Top 500 bedste film. Starter fra toppen og glider ned af listen indtil vi rammer en film, vi ikke har set.

empire-top-5001

Denne metode har to af os brugt denne gang, men Jesper har fået serveret Mad Max II, i anledning af den kommende premiere på Mad Max: Fury Road. Han har nemlig ikke set nogen af de gamle Mad Max-film, men det er der nu rettet op på. Derudover HAR Anders altså set Blade Runner før, men i anledning af repremieren på den klassiske sci-fi-strimmel, får han lov at anmelde den.

Lang historie kort

Vi anmelder også to nye film – Lang historie kort og The Guest – og så er Jesper klar med en omgang filmnyheder, der ansporer nogle ret seriøse diskussioner.

Vi høres ved i Podcast 112.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Anders og Mille


Comments 5

  1. Pingback: Andrei Rublev / Den Yderste Dom (1966) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Mad Max 2 (The Road Warrior) (1981) | Filmnørdens Hjørne

  3. Pingback: Blade Runner (1982) | Filmnørdens Hjørne

  4. Pingback: Lang historie kort (2015) | Filmnørdens Hjørne

  5. Pingback: Guest, The (2014) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.