Stem: Pixar – Bedst til værst

Filmnørdens Hjørne Blog 8 Comments

Til Podcast 116 (Den om Pixar…) skal vi naturligvis finde ud af, hvilke Pixar-film I synes er bedst og værst. Alt hvad du skal gøre er, at give hver film en tommelfinger op eller en tommelfinger ned, alt afhængigt af hvad du synes.

[rnkrwp id=”2196168″ format=”grid” url=”http://www.ranker.com/list/pixar-bedst-til-værst/filmnoerden” name=”Pixar – Bedst Til Værst”]

Comments 8

  1. personskildringer og historierne overgå ofte de ikke animerede film. Adoptioner kommer ofte fra tegneserier, bøger, original manus mm. Men er der en sekvens jeg gerne ville se i ‘Real life’ er det åbningssekvensen i Toy story 3

  2. Toy Story 1-3 er mine yndlings Pixars film. Hver gang jeg ser dem, føler jeg med Woody og Anders (Andy) og tænker tilbage på min egen barndom.

  3. Virkelig mærkeligt ranking system – kan ikke selv vælge den rækkefølge jeg gerne vil, så nu er jeg blevet nødt til at give thumbs down til Toy Story fordi jeg synes 2’eren var bedre, selvom jeg stadig synes Toy Story er bedre end flere af de andre jeg har givet thumbs up.

  4. Toy Story er helt klart den bedste film. Den er mest orginal. Der er noget magisk ved tanken om at at ens legetøj er levende.

  5. Det undrer mig en del, at WALL-E ligger så forholdsvist langt nede på listen, da jeg anser den som en stjerne… men meninger er selvfølgelig forskellige… 🙂

    1. Jeg er enig; Wall-E var for mig en meget stærkere oplevelse end de fleste andre film på listen, og er klart min Pixar favorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.