Podcast 122 (Den om Quentin Tarantino – LIVE!…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

QT er ude med sin ottende film, The Hateful Eight (når man, som manden selv, tæller Kill Bill 1+2 som én film). Den anledning lader vi naturligvis ikke ræse forbi i en sky af blodsprøjt og bandeord, for både vi og I har længe ønsket, at vi satte tænderne i denne unikke instruktør. Hermed gjort, og så endda LIVE!

Således sad Hjørnet bænket foran lærredet i Asta-salen i Filmhuset d. 3. januar og tog publikum gennem alle Tarantinos film, ganske som vi plejer at gøre med en instruktør. Eller “plejer” er måske så meget sagt, da vi for første gang fik følgeskab af fire garvede Hjørne-fans, der agerede lytter-eksperter. Derudover havde vi kun 1½ time til at fuldføre gennemgangen i. Det lykkedes dog, men tids-pisken blev svunget over os mere, end vi er vant til. Ikke desto mindre blev det en rundtur i alle filmene fra Reservoir Dogs til Django Unchained, med et virkelig gavmildt og tændt publikum. Tak for det.

To dage efter gik vi i Imperial, så The Hateful Eight og strøg direkte hjem og optog vores anmeldelse, samt lidt efterkritik på vores live-show, for selvom det var godt, så er der masser af plads til forbedring. Forbedringer der kommer os og jer til gode, når vi snart igen besøger Cinemateket, for vi er allerede blevet inviteret tilbage.

Et ord om lydkvaliteten på live-optagelsen: Den er ikke blevet så cremet og lækker, som når vi optager i vores studie, men Casper har forsøgt at finpudse den, så den er til at holde ud at lytte til, på trods af lidt overstyring her og der. Et problem vi ved hvordan vi undgår næste gang.

Ellers er der ikke andet at sige end god fornøjelse. Vi høres snart ved igen.

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Brie, Mille og alle lytter-eksperterne.

Comments 2

 1. Hej filmnørder.

  Rigtig underholdende popcast med mange gode observationer og facts 🙂

  Dog synes jeg, det er lidt fladt, at flere af filmene enten ikke er blevet set eller som minimum set færdige af nogle af gæsterne.. Det virkede derfor ret useriøst, når disse personer få minutter efter sagde ting som: “Jeg elsker Tarantino” eller “Jeg er stor fan”. Misforstå mig ikke, I var alle super søde og hyggelige at høre på og I kom godt omkring filmene alligevel (tiden taget i betragtning).

  Jeg ville elske at lave sådanne popcast! Jeg er en passioneret filmfans og et levende filmleksikon ifølge mine venner og bekendte. Jeg har lavet radio, musik og satire på DR og kunne tale i timer om f.eks. Tarantino.

  Med fare for at lyde som en jobannonce, hvordan kommer man så med i podiet til disse popcasts? 🙂

  Ellers må I fortsætte det gode arbejde og have det rigtig godt. Husk nu lige at se de film I taler om inden 😉

  Vh Kåre

 2. Er enig i ovenstående kommentar, hvilken jeg også studsede over. Dog var jeres anmeldelse af The hateful eight rigtig god!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.