Cinemajour nr. 1 – Filmnyheder og anmeldelser

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Lad propperne springe, konfettien falde og golfklappene runge! Et nyt podcast-format ser dagens lys og byd det pænt velkommen. Som den tilhørende plakat (eller forside) forhåbentlig afslører, er Cinemajour Filmnørdens Hjørnes nye filmmagasin-podcast, hvor vi stort set ikke gør andet end at snakke om nyheder og anmelde film. Ganske som vi plejer og så alligevel ikke.

Cinemajour er den naturlige udvikling af en situation, der længe har huseret på Hjørnet: Usandsynligt lange podcasts. Og ja, vi ved godt, mange af jer ææælsker vores lange podcasts, men i realiteten har vi ikke ændret noget. Vi har bare bidt de sædvanligt lange podcasts midt over, så vi har en podcast med filmnyheder og anmeldelser og en med et særligt tema. Ganske som vi plejer. Udgivelsen af vores “normale” podcasts fortsætter således med Podcast 127 om ikke så længe.

Cinemajour logo

Selve navnet – Cinemajour – er blevet valgt af jer, lytterne. I en stort anlagt afstemning på Filmnørdens Hjørnes Forum vandt netop dette navn en såkaldt jordskredssejr, så selvom det måske tager os en stund at vænne os til at sige det, så er det et navn vi er meget stolte af. Og i øvrigt er det utroligt nok lykkedes os og jer at finde på et navn, som ingen andre har fundet på før. Bonus!

Men altså, med et trylleslag har vi gjort vores podcasts kortere OG sørget for at udgive dobbelt så mange podcasts som vi plejer. Smart, ik’? Men der er en endnu større nyhed at fortælle om: Vi byder nemlige velkommen til en ny fast medvært på Filmnørdens Hjørne. Han har selv været lytter i mange år og har gentagne gange vist sig at være super ferm til at anmelde film. At han også er virkelig sjov, vidende og entusiastisk er jo ren bonus. Hvem det præcist er, må du høre podcasten for at finde ud af.

13007114_10154211868118825_2138509574114556512_n

Vi har en bunke nyheder vi skal snakke igennem i denne første episode af Cinemajour. Derudover anmelder vi The Jungle Book, Der kommer en dag, The Lady in the Van, re-premieren på Doctor Zhivago, samt über-B-filmen Hard Ticket to Hawaii, der i de seneste uger er gået viralt på nettet, takket være et virkelig absurd klip.

Så god fornøjelse med den lille ny og husk at dele podcasten med ligesindede, hvis du kan li’ den.

Med venlig hilsen,
Casper, Mille og… ?

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.