Ekstramateriale – After Dark IX (Den om First Blood…)

Filmnørdens Hjørne Blog Leave a Comment

After Dark-udgivelserne er jo vores Criterion Collection, og hvad har en Criterion Collection-udgivelse altid masser af? Ekstramateriale! Den officielle udgivelse af After Dark nr. 9 varer fire timer, men Casper og Jesper optog MEGET mere end dette. Samlet set endte de med seks timers materiale. Flere fine indslag og samtaler blev skåret for at skabe den bedste oplevelse for lytteren, men kan du bare ikke få nok, er der mere her.

Inden du hører noget som helst, så skal du lige i støddet, nøjagtigt som vi skal inden optagestart. Af uforklarlige årsager havde Bee Gees sneget sig ind i vores mixer, men de fungerede overraskende godt som peptalkere. Tryk på afspilleren lige under titlen på denne artikel for at høre opvarmningen, eller klik her.

Dernæst kan du jo lige høre First Blood-introen for sig, så du kan komme i stemning, inden du hører de resterende klip:

Et af de vigtigste emner, som du ikke kan høre os snakke om i den originale udgivelse, er den alternative slutning, som First Blood i første ombæring skulle have haft. I bogen dør Rambo, men det gør han ikke filmen. Hør snakken her:

Og Jesper tog den et skridt videre og læste slutningen af bogen op på engelsk:

Vi fik også snakket meget mere om selve Rambo-figuren, hvilket du kan høre her:

First Blood er optaget i Canada, hvilket er bemærkelsesværdigt, eftersom det faktum netop foregår i USA er så vigtigt. Hør mere her:

Og så har vi hørt fra flere faste lyttere, at de savnede Jespers klassiske dansklærerfortolkning. Den blev både forberedt og optaget, men senere blev der taget en executive beslutning om at lade den klippe ud. Ikke fordi den ikke er som den skal være, men fordi vi ganske enkelt mente, at den ville være komplet upassende at inkludere. Den er mega hardcore, men efter vores egen mening også lidt for søgt. Bedøm selv her:

Som en ultra-ekstra-bonus har Jesper bogstaveligt talt været i kælderen og fundet den Rambo-kortfilm, han snakker om i podcasten. Du kan med andre ord opleve En rigtig mand i sin fulde længde her. Rambo spilles i øvrigt af Casper. God “fornøjelse”!

Del denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.