Cinemajour nr. 15 (Manchester by the Sea, Silence, Underverden, Vaiana, Split, American Honey, På toppen af verden)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Ganske vist er dette sæsonens sidste nummer af Cinemajour, men bare rolig – det er saftigt! Casper, Jesper, Brie og Niels møder nemlig op bevæbnet til tænderne med anmeldelser, Oscarnomineringer og et interview med to af Disneys varmeste herrer i form af John Musker og Ron Clements, der snakker om deres nyeste animationsfilm Vaiana. (Eller hedder den Moana? Forklaring følger i interviewet).

Vaiana kommer naturligvis under “kærlig” behandling, når vi anmelder den, ligesom vi går godt i dybden med Manchester by the Sea, Silence, Underverden, Split, American Honey og På toppen af verden (Long Way North).

TIDSKODER:
00:00:00 Intro
00:01:38 Velkomst
00:05:50 Snak om Oscar
00:18:19 Interview: John Musker & Ron Clements
00:32:04 Anmeldelse af Vaiana
00:38:37 Anmeldelse af På toppen af verden
00:48:38 Anmeldelse af Underverden
01:10:40 Anmeldelse af Manchester by the Sea
01:22:41 Anmeldelse af American Honey
01:39:15 Anmeldelse af Split
01:47:17 Anmeldelse af Silence
02:03:50 Afslutning

Vi fik aldrig sagt pænt farvel til Brie i podcasten, så han forsvinder altså uden et ord efter anmeldelsen af På toppen af verden. Ellers er der vist ikke noget mystisk over denne podcast, måske bortset fra et par af de der Oscarnomineringer, men mere om det inde i podcasten.

Hjørnet er så småt ved at geare ned til både Oscaruddeling og redaktørens faderskab – i prioriteret rækkefølge. De næste podcasts fra os bliver således et interview med den (nu for femte gang) Oscarnominerede danske producer Kim Magnusson, en Oscaropvarmning og vores årlige live-kommentar-transmission af Oscarshowet, efterfulgt af en længere pause.

Vi glæder os til det hele, men indtil videre god fornøjelse med dette nummer af Cinemajour!

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie & Niels

Cinemajour ep. 15

 

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.