Podcast 160 (List of Shame – Vol. 5)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Vi har alle sammen en List of Shame. En liste over de film og klassikere, der hyldes af andre, men som vi bare aldrig har fået set selv. Listen er jo stort set uendelig, men det skal ikke holde os fra, at gøre den mindre med endnu en LoS-episode, så følg med og høre om fire filmnørders møde med hver deres klassiker.

 

Inden vi kommer for godt i gang, så skal vi jo finde ud af, hvilke film vi skal se og har har vi denne gang rystet posen. I de foregående episoder har vi taget udgangspunkt i etablerede lister som iMDB’s Top 250 eller Empires Top 500, men denne gang har vi valgt Filmnørdens Hjørnes egen Top 100. En liste, der er et øjebliksbillede af værterne Casper og Jespers filmverden anno 2011 udvalgt mere på basis af følelser end tilnærmelsesvis objektiv bedømmelse. Og når vi kurer ned af den liste, støder tidens aktuelle Hjørneværter ind i følgende film:

Jannik har aldrig set Who’s Afraid of Virginia Woolf? Marie har aldrig set Master and Commander: The Far Side of The World. Niels har aldrig set Blow-up. Og Casper har utroligt nok aldrig set Rosemary’s Baby. Eller rettere, det har de nu, og hvordan det forløb, kan du høre når du trykker play. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Niels, Marie, Casper og Jannik

Podcast160

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.