Podcast 168 (Den med Paprika Steen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

I leverede et bjerg af spørgsmål til Paprika Steen, men som enhver, der kender lidt til hende ved, så fedter hun hverken med ord eller holdninger. Derfor nåede vi kun et lille spadestik ned i bunken af spørgsmål. Ikke desto mindre blev det til 1 time og 40 minutters turné gennem Paprikas arbejde og liv som skuespiller og instruktør drevet af jeres spørgsmål, ærbødigst formidlet af jeres kaptajn Casper Christensen, som denne gang kører den hjem som eneste vært på pinden.

Dagens gæst viste sig at være et overflødighedshorn af tanker, anekdoter, holdninger og skuespil for åben mikrofon. Vi kommer forbi hendes opvækst, og hvorfor hun hele tiden blev smidt ud af de skoler, hun gik på. Hun fortæller om, hvad der gik godt og galt med Lex og Klatten. Vi kommer et smut forbi Wikke og Rasmussen. Paprika analyserer Jesper Christensens, Trine Dyrholms og indtil flere andre skuespilleres udtryk og forklarer, hvorfor hun elsker Gene Hackman. Og så kommer vi naturligvis omkring hendes nyeste film, Den tid på året, der i øjeblikket hiver horder af danskere i biffen.

Tak for alle spørgsmålene og undskyld, at vi slet ikke nåede dem allesammen, men til trods for dette: Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Paprika og Casper

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.