Podcast 171 (Den med Michael Noer og Jesper Christensen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Denne her episode varer 1½ time. Alligevel føles den som at være skrupsulten og så æde en halv pindemad. Den forslår sig som en skrædder i helvede, men sådan var vilkårene desværre denne gang. Til gengæld bliver tiden brugt effektivt. Du skal nemlig have ekstra spidse øre når især Michael Noer kommer med så mange gode pointer på så kort tid, er det kun som han gør. Han fortjener uden tvivl sin egen episode engang, hvilket Jesper Christensen naturligvis også gør.

Begge får de nogenlunde lige meget tid på dansegulvet, hvor de tager en svingom med jeres glimrende spørgsmål. I sagens natur ikke nær så mange af dem, som vi gerne havde set, men som sagt: Hvad de måske mangler i kvantitet, gør de op for i kvalitet. Og for at komme til sagen så hurtigt som muligt opsummerede vi jeres spørgsmål ved at komprimere flere af dem sammen i et.

Og takket være netop jeres spørgsmål, var vi helt klar over, hvilke emner I absolut helst ville have herrerne rundt om. Således bliver der i løbet af episoden snakket om James Bond, Papillon, Harry Potter, amatørskuespillere, improvisation, Hollywood, ligestilling, transkønnede, Før frosten og meget, meget andet. Og så snakker Michael rigtigt meget om Esbjerg, og hvor hårdt det er blive 40 år gammel. Don’t ask – det giver mening når du hører det.

Vi håber virkelig at se dem igen, for bedre gæster kunne vi ganske enkelt ikke ønske os. Indtil da, så rigtig god fornøjelse med denne episode.

Med venlig hilsen,
Casper, Marie, Michael og Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.