Cinemajour nr. 37 (Kapernaum, Cold Case Hammarskjöld, The LEGO Movie 2, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Uden videre fanfare er Hjørnet hermed tilbage fra sin lille vinterpause. Den har vi brugt på at slappe lidt af, men i høj grad også på at planlægge 2019. Disse planer snakker vi meget mere om i denne Cinemajour nr. 37, hvor fokus ellers ene og alene er på aktuelle biograffilm, for vi har naturligvis også brugt masser af tid på at gå i biffen. Således anmelder vi denne gang Unge Astrid, Cold Case Hammarskjöld, Free Solo, Sådan træner du din drage 3, Kapernaum, The LEGO Movie 2, Velvet Buzzsaw, Wreck-it-Ralph 2 og RBG.

Jeres kaptajn-trio på denne tur gennem nye biograffilm består af Casper Christensen, Jannik Hansen og Niels Paridon, og selvom de tre herrer lyder helt, som de plejer, så er alt ikke helt ved det gamle. Som en del af vores udvikling og optimering af Hjørnet, har vi valgt at strømline Cinemajour-formatet.

Det var egentlig meningen, at Cinemajour skulle have en så kort produktionstid og enkel programplan som muligt. Men Hjørnet er jo Hjørnet, og vi har ALDRIG lært at begrænse os. Derfor endte Cinemajour-episoderne med at vokse sig meget større end vi kunne overskue. Udover at give plads til lidt løs snak om fremtidige podcasts, har vi derfor besluttet at skrælle alt andet end filmanmeldelser væk.

Samme udvikling gør sig gældende, når det kommer til de tilhørende Cinemajour-plakater. I stedet for at bruge ekstra tid på at lave en unik og appetitlig “magasin”-forside, kører vi fra nu af med en simpel (med endnu mere informativ) plakatskabelon, hvor man tydeligt kan se, hvilke film vi snakker om denne gang.

Vi har sprunget en håndfuld af de største Oscar-film over i denne episode, selvom de har haft premiere i den aktuelle periode. Til gengæld hører du vores mening om blandt andet Vice og The Favourite i næste episode – vores årlige Oscaropvarmningspodcast. Indtil da må du ha’ god fornøjelse med denne lille godbid af en Cinemajour, hvor du blandt andet oplever to af os ramme toppen af karakterskalaen. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik & Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.