Podcast 174 (Den om undervurderede makværker…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Det hele startede jo med, at vi ville rakke ned på populære film. Således skabte vi to episoder med undertitlen Den om overvurderede mesterværker… – Vol. 1 og 2, for vi syntes ganske enkelt, at nogle film fik anerkendelse for mere end de fortjente. Episoderne var både afsindigt underholdende at optage og ekstremt populær ude blandt jer lyttere. Så langt, så godt.

I sidste episode efterspurgte en af vores mest elskede gæsteværter, Ask Hasslebalch, om ikke vi kunne lave en episode med omvendt fortegn. Altså, hvor vi fortalte om film, som vi synes fortjener mere anerkendelse, end de har fået. Svaret på det spørgsmål sidder du nu og skal til at lytte til.

Instruktør og myretræner Ask Hasselbalch, instruktør og onkeljoker Nikolaj Tarp og filmredaktør og fedtegrevefanatiker Christian Mongaard er tilbage, men denne gang med de helt store ja-hatte på. Casper Christensen styrer som altid slagets gang – eller forsøger på det.

Hver paneldeltager har taget to film med, som de på den ene eller anden måde mener har fået hårdere medfart, end den burde. Det bliver til i alt otte film, som vi i bund og grund synes, at du bør give en chance til. Hvilke film, vi har valgt, og hvorfor, må du høre episoden for at få afsløret. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Christian, Casper, Ask og Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.