Cinemajour nr. 42 (Avengers: Endgame, Hellboy, Werk Ohne Autor, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Hjørnet er tilbage efter en velfortjent påske-pause, hvor batterierne er blevet ladet op. Heldigvis, for vi vender tilbage til en filmhistorisk start på blockbuster-sæsonen med Avengers: Endgame. Filmen har slået og vil slå alle tænkelige rekorder og superheltefans verden over er i hidtil uhørt ekstase, MEN… er det en god film? Hør vores SPOILERFRI anmeldelse, men bliv til efter rulleteksterne på podcasten, og hør os tale meget mere om og spoile masser af filmen.

Derudover anmelder vi også Hellboy, Werk Ohne Autor, Til vi falder, Stan & Ollie og The Curse of La Llorona, og vi kan desværre allerede nu afsløre, at vi ikke er helt lige så lalleglade, som vi har været flere gange i de seneste måneder.

Afslutningsvist har Avengers: Endgame nu sparket døren ind til årets sommerblockbuster-sæson, så vi ser på den syndflod af larmende biografbulder, der har kurs direkte mod dig. Uden tvivl masser af skrammel, men der er også en håndfuld film på vej, som vi ærlig talt glæde os til. Det kommer vi sikkert til at fortryde, men skråt op med det og god fornøjelse med endnu en veltempereret Cinemajour. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Jannik, Marie & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.