Cinemajour nr. 44 (John Wick 3, Aladdin, The Wandering Earth, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Det mest bemærkelsesværdige ved denne Cinemajour er, hvor perfekt ubemærkelsesværdig den er. Det lyder måske tosset, men for os er det målet, at vores formning og afvikling af disse Cinemajour-episoder bliver så ensformige og hurtige som muligt, og denne gang har vi ramt plet.

Ikke et sekund er redigeret ud af denne episode. Vi har bogstaveligt talt bare klippet stilhed ud før intromelodien og efter outromelodien. Resten er optaget “live to tape”, som man siger. Derudover har det på ingen måde været anstrengende at hverken forberede eller optage denne episode – pånær Aladdin… den var sgu anstrengende.

Kombineret med det simple format for Cinemajour-plakaterne, der er utroligt let at designe og producere, har vi nået et utroligt vigtigt mål. Vi har nemlig optimeret optagelsen og udgivelsen af Cinemajour til en sådan grad, så vi giver jer maksimalt udbytte med mindst mulig anstrengelse. Ikke at det kan gå grueligt galt næste gang, men nu ved vi, at vi kan.

Det betyder at vi kan bruge vores energi på alle vores mange andre nye projekter, som vi råber så højt om på vores sociale medier. Så tillykke til os og tillykke til jer med en Cinemajour, der er lige præcis som den skal være: Spækket med velargumenterede og underholdene anmeldelser, produceret med så lidt besvær som muligt. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Marie & Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.