Filmaften 1 – Back to the Future

Filmnørdens Hjørne Filmaften, Podcast Leave a Comment

Velkommen til Hjørnets første Filmaften – et nyt live podcastkoncept i samarbejde med C More Danmark, der skal samle filmelskere over hele landet om samme film på samme tidspunkt. Idéen er, at Hjørnet inviterer en gæst til filmaften. Gæsten vælger filmen, som vi skal se, og vi optager podcast før og (især) efter filmen. Hele baduljen streames live på filmnoerden.dk/live, hvor I kan deltage live under optagelserne, chatte med os og stille spørgsmål undervejs. I første episode er gæsten Hjørne-Don Jesper Laursen, og han valgte, at vi skulle se en af hans yndlingsfilm: Back to the Future!

Konceptet er ret enkelt: Først byder vi velkommen og introducerer aftenens værter og film, mens du sætter dig tilrette derhjemme og finder filmen frem. Herefter starter vi (allesammen) filmen på samme tid og ser den “sammen”. Vi streamer IKKE under selve filmen. Vi SER den, og vi koncentrerer os om den. Vores chat vil derimod være et livligt samlingspunkt undervejs, hvor I og vi kan skrive sammen, og I kan stille spørgsmål til os om filmen.

Efterfølgende diskuterer vi filmen, som i en mini-After Dark. Analysebrillerne er på, for vi skal finde ind til kernen i magien af den film vi lige har set. Målet er at åbne nye sider af filmen, som du kender ganske godt. Om det lykkes må du selv bedømme. Slutteligt klippes aftenens optagelser sammen og udgives som en podcastepisode – den du sidder med mellem ørene nu. Enkelt.

Som nogle af jer måske har hørt i podcasten, har vi LÆNGE arbejdet på at søsætte dette nye podcast-koncept, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har fundet fælles fodslag med streamingtjenesten C More. Således vælger vi indtil videre kun film fra C Mores katalog, men det skal man heller ikke kimse af. De skifter ofte ud i deres katalog, men tjek det ud her: https://www.cmore.dk/indhold

Vi skal nok fortælle jer MEGET mere om konceptet. Indtil videre kører vi tre Filmaftner med to ugers mellemrum, for at prøve det hele af, men vi håber, at I tager godt imod det, og har lyst til at se og være med. Dette er lige så meget jeres, som det er vores Filmaften, så skriv endelig til os, hvad I synes om det hele.

I Filmaften episode 2 er instruktør og manuforfatter Nikolaj Tarp gæst og han har valgt, at vi skal se Psycho. Det glæder vi os MEGET til, og du kan lytte og se med live tirsdag d. 11. juni kl. 20.00 på filmnoerden.dk/live.

Indtil da skal du have rigtig god fornøjelse med denne første episode af Filmaften og vores snak om Back to the Future.

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.