Cinemajour nr. 47 (Spider-Man: Far From Home, Yesterday, Annabelle Comes Home, I Am Mother, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast 1 Comment

Sidste Cinemajour inden sommerferien og Casper, Niels, Marie og Jannik (og dermed hele Hjørnet) er samlet for at klappe sommeren i gang med en stak dugfriske premierefilm. Ikke de største af slagsen, men der er nogle seværdigheder i mellem.

Øjeblikkets største premierefilm er utvivlsom Spider-Man: Far From Home, der kommer under konstruktiv behandling af hele panelet. Niels har haft god tid og anmelder derfor flest film. Han giver sit syn på Yesterday, Annabelle Comes Home og Piazzolla – The Years of the Shark.

Niels har også set Netflix-filmen I Am Mother, men det har Marie også, så hun tager teten, når den nye robotfilm skal anmeldes. Jannik har kørt den frankofile stil og set en af Frankrigs største, rigtige filmstjerner – Catherine Deneuve – i hendes seneste film Claire Darling. Og Casper byder ind med en anmeldelse af filmatiseringen af Bjarne Reuters populære børnebog Kaptajn Bimse.

Sommerferien står for døren og Hjørne-kontoret lukker fra d. 6. juli, men vi er velforberedte og har et par sommer-episoder klar til jer. Første bliver Podcast 179 (Den om Marvel…), hvor vi gnasker hele MCU igennem, og den næste bliver Podcast 177 (Den om Filmnørdens Hjørne…). Hvorfor den rækkefølge? Det kan du høre mere om i denne episode. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Niels, Marie & Jannik

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.