Cinemajour nr. 49 (Toy Story 4 + interviews, Ser du månen Daniel, Crawl, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Velkommen til en udviddet Cinemajour, hvor vi ikke bare har en stak ovnvarme anmeldelser klar til din øregange, men også et dejligt langt interview med tre Pixar-mestre: Josh Cooley, Jonas Rivera og Mark Nielsen. De har henholdvis instrueret og produceret Toy Story 4, og Hjørnet har været i London for at snakke med dem.

I stedet for bare at afspille interviewet, har vi valgt at perspektivere sagerne lidt. Derfor får vi denne gang selskab af en gammel Hjørne-ninja Brian ‘Brie’ Iskov. Brie var blandt meget andet en af værterne bag vores legendariske Pixar-episode (Podcast 116), så hvad mere naturligt end at hive ham ind foran en mikrofon, høre klip fra interviewene og snakke om det, som vores Pixar-buddies siger.

Som lovet lægger vi hele optagelsen af begge interviews i uredigeret form her, så I kan høres både de gode OG de dumme spørgsmål (selvom der ikke var så mange af dem):

Så Pixar og Toy Story 4 fylder altså en hel del denne gang, men der er naturligvis også blevet plads til en masse andre nye film. Jannik har føretrøjen på denne gang, for han har set flest film, men Niels og Casper kan også godt følge lidt med. Således anmelder vi håndgemængs-actionbaskeren Triple Threat, alligator-snapperen Crawl, Almodovar-prisvinderen Smerte og ære, gidseldramaet Ser du månen, Daniel og den tyske roadtrip Camper 303. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik, Brie og Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.