Podcast 177 (Den om Filmnørdens Hjørne… Live)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Vi blev inviteret til at optræde på årets Podcast festival i København, men fik kun stillet en time til rådighed. EN TIME! VI har engang brugt en time på at byde velkommen til en episode, så gode råd var dyre. Derfor spurgte vi jer, vore lyttere, til råds. “Hvad synes I vi skal bruge den dyrbare time på?”

Vi fik mange forslag, men Morten Kaa Asla kom med et, der virkede både let, hyggeligt og ret populært: “Hvad med en meta-podcast? I har været i gang så længe, at I efterhånden må ha’ en masse sjove anekdoter – så jeg forslår “Den om Filmnørdens Hjørne””.

Vi tog Morten på ordet, samlede (næsten) hele Hjørnet og optog Den om Filmnørdens Hjørne, og vi gjorde det med uvurderlig hjælp fra alle vores dejlige lyttere. Vi bad nemlig jer om at komme med spørgsmål til os, som ceremonielt blev hevet op af Synnes sommerhat under sceneshowet, så tilfældighederne fik traditionen tro en finger med i spillet.

Det blev en super hyggelig aften, hvor mange af de ca. 70 publikummer blev hængede efter optagelsen og drak sig småstive sammen med os i baren. Det var simpelthen FANTASTISK! Den mest perfekte måde at fyre et lille live-arrangement af. Tusind tak til alle jer, som skrev spørgsmål, og alle jer, som kom og lyttede og festede med. Og til alle jer, som skal høre det hele for første gang: Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jesper, Brie, Niels, Marie & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.