Podcast 182 (Den om Stallone…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

At indkapsle et helt liv i en enkelt podcastepisode, kan nogle gange virke håbløst utilstrækkeligt. Især når det liv tilhører en af Hollywoods mest alsidige og langtidsholdbare superstjerner. For kan vi nogensinde gøre ham retfærdighed, om så vi optog en episode på 20 timer? Nej, men vi gør, hvad vi kan, hvor ubetydeligt et forsøg det end er på at sætte et levende ikon i perspektiv. Dette er vores bud på en episode om Sylvester Stallone.

Til gengæld er vi sikre på, at det simpelthen ikke KAN gøres bedre end det, vi opnår i denne episode af den simple årsag, at vi har den ultimative Stallone-ekspert med i studiet. Hans vestjyske ydmyghed vil helt sikkert holde ham fra at være enig med os i den beskrivelse, men Christian Thomsen ér vitterligt en kilde til ufattelig megen viden om og kærlighed til Stallone. Derudover er Thomsen også en af vores mest dedikerede lyttere, så dette er på mange måder en helt særlig episode for ham og os.

Vi har ofte fortalt, hvordan vi prøver at undgå den slaviske, kronologiske gennemgang af en persons filmkarriere, når vi skal producere episoder om enkeltpersoner, men netop med Sly giver det mening at gå kronologisk frem. En stor del af hemmeligheden bag hans succes ligger nemlig i den specifikke udvikling han gennemgår fra film til film og hvilke faktorer, der ofte tvinger ham til at tilpasse sig eller dø. For vores del endte det med et fascinerende indblik i en ægte “survivor”, der måske nok kan se ud som en Hollywood-stjerne med verden for sine fødder, men som viser sig at være alt andet.

Vi håber I synes, at vi slipper bare nogenlunde helskindede fra denne umulige opgave. Man kan mene, hvad man vil om kvaliteten af hans film, men hans evne til at overleve og udvikle sig bør alle kunne forstå er beundringsværdig. Vi har i hvert fald forsøgt at forklare, hvorfor vi er så vilde Stallone, og vi håber det smitter. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Marie, Jannik & Thomsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.