Podcast 183 (Den med Wikke & Rasmussen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Måske kender du Wikke & Rasmussen fra de fede 80ere med Voldsom Volvo og Klap I Olsen med hans “to kolde fra kassen“. Måske kender du Wikke & Rasmussen fra Russian Pizza Blues eller Motello. Måske kender du Wikke & Rasmussen fra deres stribe af farverige, finurlige, musikalske familiefilm fra 90erne og til nu, hvor de er aktuelle med Gooseboy. Eller måske kender du dem slet ikke, fordi du var for ung til Sonny Soufflé og for gammel til Flyvende farmor.

Men kender du Michael og Steen? Nej, det gjorde vi heller ikke rigtigt, før end vi satte os ned og snakkede med dem. For med over 30 års unik erfaring som banebrydere og originaler i den danske TV- og filmbranche, kan de fortælle eventyr og røverhistorier fra periferien af main stream. De har altid været helt deres egne og taget chancer, men det er absolut ikke let at være et par originaler, når alle pengemændene helst vil ha’ det sikre og afprøvede.

Det blev til en snak om at skabe fortællinger til børn, om digitaliseringen af deres filmarv, om en løbsk robot-gås og om deres offentlige roller Wikke & Rasmussen, som de næsten altid har på i medierne, men som langsomt forsvandt og viste os Michael og Steen, jo længere de sad og fortalte historier i vores studie.

Som altid er det jer lyttere, der leverer alle spørgsmålene og vores ydmyge job at følge disse spørgsmål til dørs. Som noget ganske særligt, har flere af jer endda sendt jeres spørgsmål som lydklip, så I faktisk helt selv får lov at spørge d’herrer om lige præcis det, I har lyst til. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik, Michael og Steen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.