Podcast 188 (SpørgeHjørnet 3)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Det var egentlig meningen, at dette skulle være en legende let episode, efter at vi havde kværnet os selv helt i sænk med en virkelig hardcore omgang Oscar-dækning. Og det er da også blevet en “legende let” episode. Situationen er bare den, at vi pludselig er havnet i en form for 20 % Dommedag, som vi overhovedet ikke nævner i episoden. Yup, du sidder simpelthen foran 2½ times formidling fra et dansk medie uden ordet Corona bliver nævnt en eneste gang (jo, okay, i den nyindspillede indledning nævner vi den, men ellers ikke).

Det er for det første fordi episoden er optaget inden verden gik i kollektiv World War Z-tilstand over Corona-virussens udbredelse. Men dernæst er det også fordi vi kraftedeme har fået nok at al det Corona-lort. I har ikke brug for at høre endnu mere om den virus, så her kommer en dejlig lang Hjørne-episode uden et eneste ord om corona eller virus eller noget i den dur.

I stedet sidder du her med en 2½ timer lang og løssluppen snak mellem Hjørnets fire faste værter – Casper Christensen, Marie Diemer Bille, Niels Paridon og Jannik Hansen – ene og alene bygget på spørgsmål fra jer lyttere. Det er nemlig det simple koncept bag vores SpørgeHjørnet-format: I kan stille spørgsmål om lige præcis det I vil – også om ting, der absolut intet har med film at gøre. Så forsøger vi at svare så fyldestgørende på jeres spørgsmål som muligt.

Dette bringer os rundt i usandsynligt mange forskellige emner. Hvilke dokumentarfilm skal en nybegynder se? Hvilke film er vi mest uenige om? Spiller vi computerspil og hvilke? Hvor blev Podcast 98 af? Hvilket forhold havde vi til film og vores forældre? Og mange, mange flere spørgsmål. Det var en kæmpe fornøjelse og vi nåede naturligvis ikke alle jeres spørgsmål, men hvor er det dog dejligt med lidt podcast-adspredelse netop nu. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik, Marie og Niels

P.s. Hele episoden blev i øvrigt streamet live, og du kan se den her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.