Filmaften 11 – Raiders of the Lost Ark

Filmnørdens Hjørne Filmaften, Podcast Leave a Comment

I samarbejde med C More Danmark skyder vi endnu en runde Filmaften-episoder i gang med en af de største og mest skelsættende blockbustere i filmhistorien: Raiders of the Lost Ark. Historien Indiana Jones’ kapløb med nazisterne i jagten på De ti bud, danner grundlag for en stort set perfekt action-eventyrfilm, men hvorfor virker den så godt?

For at belyse nye sider af denne klassiker, som Filmnørdens Hjørne jo allerede har haft under kærlig behandling flere gange før, har vi tilkaldt et helt friskt ansigt i form af forfatter Tobias Bukkehave.

Tobias er netop nu aktuel med thriller-romanen Kongetro, der har høstet flotte anmeldelser i landets aviser, og det er jo altsammen meget godt. Hvad vigtigere er, så er han er ALTID aktuel som kæææmpe Spielberg-fan – med især Raiders højt på listen over instruktørens bedste film.

I aftenens episode hører du en kort velkomst, inden vi sætter os ned og ser filmen. Du hører en trailer for Raiders of the Lost Ark, og når den er færdig, er der altså gået to timer hos os, hvorefter vi bruger en time på at prøve at belyse nye sider af den ellers velkendte film. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Tobias, Casper og Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.