Podcast 192 (Den med Lone Scherfig…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

De fleste tror, de kender Lone Scherfig, men gør de nu også det? Kender de ikke bare Italiensk for begyndere, An Education, One Day og hendes andre film og har HØRT om Lone Scherfig? For sådan har vi det ærlig talt selv… men ikke mere!

For med Podcast 192 (Den med Lone Scherfig…) er det vores store fornøjelse, at lære denne konsekvent succesfulde og populære instruktør at kende. Det gør vi i vanlig stil ved hjælp af en lavine af lytterspørgsmål, der sætter gang i en masse forskellige samtaler og anekdoter om Lones arbejde som instruktør, men som forhåbenligt også bringer lytteren lidt tættere på hende som filmnørd – for hun ér en filmnørd.

Netop nu er hun aktuel med sin film The Kindness of Strangers, der havde premiere d. 18. juni 2020, men selvom denne film er grunden til hendes besøg, så er der ingen grænser for hvilke spørgsmål eller temaer, der kommer på banen.

Som altid skal der gå en kæmpe tak til alle jer mange spørgelystne lyttere, for uden jeres virvar af lytterspørgsmål, ville episoden ikke være blevet så god. Som altid nåede vi kun at komme gennem en brøkdel af jeres spørgsmål, og vi ville ønske, at hun havde haft bedre tid, men vores 1½ time bliver brugt så effektivt som muligt. Vi kommer nemlig rundt om filmcensur, Harvey Weinstein, Dogme95, kvinder i filmbranchen, instruktørarbejdet, casting, Filmskolen, anmeldelser, morens opvækst ovenpå en biograf og Lones skjulte ønske om at komponere musik og meget, meget andet.  Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.