Cinemajour nr. 63 (Eurovision, Undtagelsen, The Outpost, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Wow, det føles godt at være rigtigt tilbage i en rigtig Cinemajour med rigtige mennesker i vores rigtige studie bag rigtige mikrofoner. Efter fleres måneders nedlukning og langdistance-podcasting samles vi omsider til en helt almindelig Cinemajour-episode med anmeldelser, analyser, nyheder og andre krydderier.

Og vi er naturligvis som tre heste, der bliver sluppet ud efter tre måneder i stalden. Ustoppelige! Vi har ganske vist kun fire film på plakaten, men de fire film får godt nok en minutiøs behandling af episodens været: Casper Christensen, Jannik Hansen og Nikolaj Tarp i sin første post-corona-episode som fuldblods-vært. Så selvfølgelig er episoden blevet lang, men det var bare så hyggeligt at mødes og snakke film igen.

Nu byder vi kun på fire anmeldelser, men til gengæld er det af fire ret forskellige film. Jesper W. Nielsens danske mobbe-thriller Undtagelsen blive diagnosticeret af Casper. Den kritiske amerikanske krigsfilm The Outpost får overvejende hug, men byder også på præstationer, der gør filmen værd at se… næsten. Nikolaj Tarp folder sine arabiske sprogkundskaber ud i sin anmeldelse af Maryam – Den perfekte kandidat sammen med Casper. Og hele banden nyder at hive henholdsvist op og ned i Will Ferrell‘s nye Netflix-komedie Eurovision Song Context: The Story of Fire Saga.

Andet er der egentlig ikke at sige, end at vi er decideret lykkelige over, at kunne samles om mikrofonerne igen. Vi vender stærkt tilbage med endnu en Cinemajour om 2 uger, så indtil da: God fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Nikolaj, Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.