Cinemajour nr. 64 (Vores mand i Amerika, Peninsula, Bait, Old Guard, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Velkommen tilbage fra sommerferie og til en Cinemajour-episode, der næsten er ved at gå op i sømmene, fordi den er så spækket. Casper, Jannik og Nikolaj er klar til at ta’ dig gennem en bred vifte af de film og tv-serier, som er dukket op i biografer og på streaming services de seneste uger.

Vi har således korte (5-7 minutter lange) anmeldelser af Unhinged, Proxima, The Farewell, The Old Guard, Greyhound, Mælkekrigen og Shine Your Eyes. I halvlegen tager Jannik os ind i tv-stuen og fortæller om The Great og Brave New World. Og så runder vi af med lange anmeldelser af Vores mand i Amerika, Bait, Wild Rose og Train to Busan 2: Peninsula.

Som du nok kan høre, så er vi begejstrede for at være tilbage på sporet efter endnu en mere eller mindre ufrivillig pause i form af en sommerferie. Som sådan er denne episode startskuddet til en efterårssæson, der ser ud til at blive bemærkelsesværdigt aktiv. Vi har 8-10 live-arrangementer i kalenderen over de næste par måneder, foruden naturligvis en lang række podcastepisoder, som vi ser frem til (hej, Sean Connerys fødselsdag). Følg med på Facebook-side, hvis du vil ha’ overblik. Der går med andre ord ikke længe, inden du hører fra Hjørnet igen. Indtil da, rigtig god fornøjelse med Cinemajour nr. 64.

Med venlig hilsen,
Nikolaj, Jannik & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.