Podcast 195 (SPECIALE-SPEZIALE!)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

For ca. 6 måneder siden blev vi kontaktet af Hjørne-lytter Christian Povlsen. Han skulle i gang med at skrive et kandidatspeciale om Filmnørdens Hjørne og spurgte, om vi kunne hjælpe ham med nogle småting. Vi supplerede ham med lidt statistikker og hjalp ham med at skaffe respondenter til specialet. Han var nemlig på jagt efter Hjørne-lyttere, der gerne ville interviewes angående deres lytteroplevelse med Filmnørdens Hjørne. Vi hjalp ham og glemte ellers alt om Christian og hans speciale.

En god håndfuld måneder senere fik vi pludselig tilsendt hans speciale, og det var som forventet spændende læsning – ikke mindst for os. Det handler nemlig om Hjørnet, eller mere specifikt, vores måde at behandle og anmelde film på. Inden længe havde vi slået kløerne i Christian, for dette blev vi jo nødt til at tale med ham om. I udgangspunktet var interviewet med Christian tiltænkt som et indslag i en Cinemajour-episode, men som snakken og tiden gik stod det pludselig klart, at dette fortjener sin egen episode.

Den sidder du nu med mellem hænderne, og ikke nok med det, så kan du også finde specialet lige her:

Filmkritik i podcastform

Lyt og læs og bliv klogere ikke bare på Hjørnet, men på den generelle udvikling indenfor kulturkritik gennem historien og især siden den digitale revolution for alvor tog fat.

Ja, det er 110 % ananaes i egen juice, men vi synes altså det er værd at lytte til også for helt udenforstående filmnørder. Så god fornøjelse med både specialet og episoden.

Med venlig hilsen,
Casper & Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.