Podcast 196 (Den med Ulrich Thomsen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast Leave a Comment

Når en filmperson træder ind i vores studie, er det aldrig sikkert, hvor meget eller hvor lidt pågældende ved om Filmnørdens Hjørne eller konceptet for den episode, der skal optages. Især når skuespillere og instruktører bliver kommanderet rundt i pressemanegen af promotere og agenter, kan det være svært at huske eller forberede sig på, hvad det nu er, man egentlig skal ind og lave.

Som så mange andre før ham, anede Ulrich Thomsen ikke hvad to timer i et Hjørne-studie byder på. Han var godt i gang med medierunden i forbindelse med premieren på ‘Vores mand i Amerika’. I udgangspunktet er vores interviewkoncept simpelt: Vi samler spørgsmål fra vores lyttere, som vi så stiller til personen, der interviewes. Vores opgave er at servere spørgsmålene spiseligt og følge op på dem som det passer. Simpelt.

Men der sker et eller andet i de her samtale – for det er samtaler. Ikke interviews. Vi tager den med ro. Vi går i dybden. Det handler ofte kun om gæsten arbejde eller syn på filmkunst. Det er ikke hverdagskost for en filmperson, der tager en tur i mediemøllen for at promovere en ny film, og derfor er alle de gæster vi har haft på besøg altid endt med at blive længere, end de egentlig havde planlagt. Det samme med Ulrich.

For med udgangspunkt i jeres spørgsmål, drog vi ud på en mere eller mindre kontrolleret samtale, der endte med at udforske en masse sider af Ulrich og hans arbejde med og tanker om og forhold til film og skuespil. Vi kom omkring skuespillets håndværk, filmens væsen, egne begrænsninger, borede knallerter, ligegyldige anmeldelser og hvordan det er at servere pizza for Earth Wind and Fire og Cary Grant. Casper Christensen er vært. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper & Ulrich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.