Podcast 201 (Den om Matador…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

En hel episode af FILMnørdens Hjørne dedikeret til en underlødig tv-serie? Skandale! Fyr den ansvarshavende omgående! 

Havde I spurgt os for bare fem år siden, om vi nogensinde ville bruge en hel episode på én tv-serie og intet andet, så havde vi bedt jer hoppe i havet. Men så besluttede filmjournalisterne Jacob Wendt Jensen og Christian Monggaard at forfatte en kolonorm klods af en bog om det ganske, danske TV-klenodie – Matador. Og ikke nok med det, så tilbød d’herrer sig til en episode, hvis vi havde lyst. En hurtig forespørgsel blandt lytterne på Facebook, og det stod klart, at der måtte gives grønt lys.

Med udgangspunkt i et væld af gode spørgsmål fra jer lyttere satte vi derfor Jacob og Christian i stævne i hjemlige omgivelser. Det blev til en god Matador-snak om lidt af hvert, hvor jeres spørgsmål så sandelig satte sving i snakketøjet, og endda i et enkelt tilfælde formår at gøre eksperterne decideret stumme.

Det har været en oprigtig fornøjelse at høre historier om produktionen og værdien af Matador. Det føles som om vi har været på underholdende tur gennem en essentiel periode af Nordisk Films historie og dansk kulturhistorie. Og hvis I har lyst til at få mere at vide om Jacob og Christians bog, så besøg Booklabs hjemmeside her. Tusind tak for spørgsmålene og god fornøjelse med episoden.

Med venlig hilsen,
Casper, Jacob & Christian

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.