Podcast 202 (Den om glemte skuespillere #1)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Da redaktøren en dag faldt over et gammlet, opsigtsvækkende interview med Richard Harris, slog det ham pludselig: “Han er jo en unik skuespiller og åbenbart også et fuldstændigt fantastisk menneske, så hvorfor snakker vi ikke om ham eller hans film oftere end vi gør?” Med ét var idéen til en nye serie af Hjørne-episoder født. Dem om glemte skuespillere.

Nu kan det jo diskuteres, hvem der kan klassificeres som en “glemt” skuespiller, for det er unægteligt individuelt, men diskuteret, det blev det. Da vi luftede idéen online, flippede vores Facebook-følgere helt skråt og det væltede ind med forslag. Alle har åbenbart en stak skuespillere, som de mener er glemte.

Dem kan du høre meget mere om i denne episode, hvor Casper, Jannik og Nikolaj tager første runde om glemte skuespillere. Casper har naturligvis Richard Harris med, Jannik valgte den altid gode Ned Beatty og Nikolaj valgte en helt og aldeles perfekt “glemte” skuespiller: James Mason.

Vi har klip fra film og interviews med alle tre og vi glæder os til at høre din mening om episoden. Ikke mindst fordi, vi altså har flere af samme slags på vej. Således vil næste “glemte skuespillere”-episode fokusere på tre kvindelige skuespillere. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik & Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.