Cinemajour 0077 (Bond-special: No Time to Die)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Der går altid så lang tid mellem filmene, at vi når at glemme det, men det er altid lidt magisk, når der kommer en ny Bond-film. Den unikke filmserie nyder så høj popularitet, kvalitet og anciennitet, at det næsten ikke kan undgås at føles historisk, når en ny af slagsen får premiere. Denne gang er det intet mindre end Bond-film #25, der er på menuen – No Time to Die – og vi giver den hele armen. Dedikerer en hel Cinemajour-episode til denne ene film, men går til gengæld i dybden med Craig-æraen og snakker lidt om vores forhold til de nu fem film.

Vante Cinemajour-værter Casper Christensen og Jannik Hansen nyder selskab af en af landets fremmeste Bond-eksperter og -formidlere, Brian Iskov. Og det er altid bare en fornøjelse, at snakke Bond med Brian. Jannik har aldrig fået chancen for at snakke Bond før, trods sine mange år på Hjørnet, men han indhenter os andre i denne episode.

Første del af episoden byder på en bred snak om Craigs Bond og hvad hele serien har vist sig at betyde i 1½ årti, hvor tingene udvikler sig hurtigere og hurtigere. En snak om Craig og instrukørerne, MeToo og wokeness, filmenes største sejre og nederlag, tolkning på filmenes roller i samtiden, og meget, meget andet.

Anden del handler kun om No time to Die. Vi begynder med en relativt hurtig og 100% spoilerfri anmeldelse, hvorefter vi smider alle forbehold og går i dybden med filmens største overraskelser og hemmeligheder – alt det du ikke skal vide, første gang du ser den.

Vi håber I nyder at høre denne episode bare halvt så meget, som vi nød at indspiller den, for det var simpelthen en perfekt oplevelse. Uden at afsløre for meget, så var det utroligt dejligt at kunne sætte sig ned med et par ligesindede venner og snakke om filmen, lige efter at vi havde set den, for der er altså ret meget at snakke om. Rigtig god fornøjelse både med filmen og episoden!

Med venlig hilsen,
Brie, Jannik & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.