Podcast 222 (Den med Juleshow 2022…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

2022 har været et underligt år for Filmnørdens Hjørne. Måske er det et ekko fra corona-årene, men tingene har ikke været som de plejer. Vi har produceret en del episoder, helt klart, men vi har også haft en meget lang pause. Og så har I stort set intet hørt til de ellers faste Hjørne-værter Marie Diemer Bille, Jannik Hansen og Nikolaj Tarp, men det roder vi bod på nu.

For hvad er bedre end at indhente tabt filmhygge med en fulfed juleepisode? Derfor inviterede vi de tre Hjørne-værter forbi til glögg og æbleskiver og 2½ times ren julehygge direkte fra Hjørnets studie 7. Hele affæren blev nemlig streamet live på Facebook, men først og fremmest er dette dog en podcastepisode.

Vi juler naturligvis, for netop disse tre værter har faktisk ikke været med i ret mange af vores juleepisoder. Derfor havde de også hver især medbragt juleklip, for at få jer i julehumør. Om det lykkes kan virkelig diskuteres. Men derudover er dette også bare en episode, hvor vi får snakket hele filmåret 2022 i gennem – både med hensyn til danske og internationale film.

Det er råt, improviseret og møghamerende hyggeligt, og vi håber vores julehygge smitter lidt af på jer, og at vi kan inspirere til at få samlet op på nogle af de mange, mange gode film, der havde premiere i 2022. Rigtig god fornøjelse, og rigtig god jul.

Med venlig hilsen,
Marie, Jannik, Nikolaj & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.