Podcast 23 (Den om fransk nybølge…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 1 Comment

Endelig… endelig lykkedes det. Vi har omsider fået banket en podcast sammen til jer og den er go’! Undskyld ventetiden, men det er et enormt arbejde at lave sådan en podcast. Inklusiv redigering, snakker vi samlet cirka 22 arbejdstimer fra start til slut. Det er mere end vores kalendre lige kan holde til, så for fremtiden bliver podcasten nok ikke udgivet med samme frekvens som førhen. Sorry, men der er ingen der ærgrer sig mere over dette, end os.

Men nok brok, bræk og selvmedlidenhed, for nu skal der strimmel-snak på banen! Podcast 23’s altoverskyggende emne er, vores manglende evne til at finde film vi glæder os til, kombineret med en ret skuffende Robin Hood-film. Det affødte en lang snak om hele filmverdenens tilstand, som du kan opleve i podcastens kommentar-segment. Det er dybt, indviklet og ambitiøst, men lyt med og bliv klogere.

Derudover anmelder vi The Last Song, Harry Brown og Robin Hood. Vi snakker om fransk nybølge og Toy Story 3. Og så har vi naturligvis et hav af nyheder og andre sædvanlige småsager.

Så hvad andet er der endnu engang at sige end:

God fornøjelse 😉

Comments 1

  1. Pingback: Harry Brown (2009) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.