Podcast 34 (Den om Coen-brødrene…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

Tiden er løbet fra os denne gang og på flere forskellige måder. For det første er der endnu engang gået enormt lang tid med at redigere den seneste podcast. Mest fordi vi begge har enormt meget arbejde i øjeblikket, men i høj grad også fordi podcast 34 er blevet dejligt lang – på den gode måde. Vi anmelder The Green Hornet, 127 Hours, The Fighter og True Grit. De tre sidste er alle multi-Oscar-nominerede og det gør naturligvis, at vi gransker dem grundigt, men det er vores laaange snak om Coen-brødrene, der virkelig er tidsrøveren denne gang. Vi prøver nemlig at finde frem til en definition af, hvad det er de to brødre helt præcist kan. Hvad er en “Coen-film”? Det er absolut ikke let at svare på, men vi prøver.

Netop nu forbereder vi den årlige Oscar-opvarmnings-podcast og det tegner til at blive en god og (endnu engang) syyygt lang podcast. I vil høre nærmere i vores Facebook-gruppe meget snart.

Indtil da, god fornøjelse med podcast 34 og vi håber du får lyst til at se en masse Coen-film. Det gjorde vi i hvert fald 😉

Comments 2

  1. Pingback: 127 Hours (2010) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Brothers (2010) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.