Cinemajour nr. 13 – Filmnyheder og anmeldelser

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Sidste år på denne tid gik Jordens befolkning i en form for kollektiv ekstase over genoplivningen af Star Wars-universet på det store lærred med Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Flere blev slynget op af den galaktiske orkan og lod de nostalgiske barnefølelser løbe af med sig, for først at synes at det var DEN BEDSTE FILM I VERDEN… NEJ, UNIVERSET!!!, men efter lidt tid at indse, at det trods alt var en lidt sikker og forudsigelig omgang rum-ballade.

Nu er Star Wars så tilbage igen, men denne gang med den første historie i deres såkaldte antologi-film. I Rogue One: A Star Wars Story fortælles historien om, hvordan Dødsstjernen blev til og kaster en stor skygge over et splittet oprør.

magazine-mockup-6-infinity-originalmockups-com

Og splittelse er så sandelig en følelse, der kommer i spil i dette afsnit af Cinemajour, hvor Casper, Jesper og Niels bruger lidt over en halv time på at anmelde Rogue One – og utroligt nok uden at spoile! Selv sagt skal du ikke høre den, hvis du vil gå 100 % “ren” i biffen og se den, men alle andre kan godt lytte med uden at få afsløret filmens store og små overraskelser.

Det hele skal dog ikke gå op i blastere og All Terrain Armored Transports, for vi skal så sandelig også ha’ taget en svingom med Hell or High Water, mens Iqbal og superchippen, Office Christmas Party og Oscuro Animal får lov at løbe hurtigt gennem systemet.

TIDSKODER:
00.00.00 – Intro og velkomst
00.03.28 – Forum Hotness
00.15.47 – Filmnyheder
00.27.48 – Lynanmeldelse: Office Christmas Party
00.31.52 – Lynanmeldelse: Iqbal og superchippen
00.33.57 – Lynanmeldelse: Oscuro Animal
00.39.12 – Anmeldelse: Hell or High Water
00.56.19 – Anmeldelse: Rogue One
01.33.17 – Afslutning

Niels har en masse god Forum Hotness med fra vores Facebook forum, mens Casper har fanget lidt interessante filmnyheder. Så alt i alt en solid episode af Cinemajour, som vi egentlig er ret stolte af. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper og Niels

 

cinemajour-ep-13-2-small-1500

Del denne podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.