Podcast 39 (Den om Grindhouse…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Casper er syg i bærret. Eller er han? Svaret får du i denne nederdrægtige 39. film-podcast fra Filmnørdens Hjørne, der søler dig ind i Grindhouse-film, for Casper skal til psykolog, i form af Jesper, der giver den som Dr. Grindhouse. Vi skal nemlig prøve at finde svaret på, hvorfor nogle mennesker griner højt når de ser en ti meter høj spøgelses-robot-samurai med en Gatling-gun, mens andre absolut ikke gør det.

Det er naturligvis langt fra det eneste film-guf vi kaster i nakken på dig, for vi anmelder også et væld af film. Mao’s sidste danser, Exit Through The Gift Shop, Thor, The Warrior’s Way, Hobo With A Shotgun og Sucker Punch bliver vredet igennem anmelder-møllen, med vidt forskellige resultater. Vi ser også frem til et par kommende film, har en spand nyheder og så er har vi noget der absolut intet har noget med noget at gøre… men det kan du altid høre mere om i podcasten.

Som en service til jer har vi herunder samlet links til de film og andre ting og sager vi snakker om i podcasten. Som sædvanligt er der derfor ikke andet tilbage at sige end…

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.