Podcast 48 (Den hvor vi vender tilbage…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

Det er os en ubeskrivelig glæde, at vi er tilbage med endnu en podcast fra Filmnørdens Hjørne, efter en tiltrængt pause. Denne gang i en version 2.0, med ændringer både på og bag scenen, men det vildeste er nok, at det faktisk er lykkedes os at lave en podcast der er præcist en time lang. Det er ikke fordi vi ikke vil lave længere podcasts (hvilket forgangne spilletider gerne skulle bevise), men ganske enkelt for at bevise overfor os selv, at vi rent faktisk kan være korte når vi vil være det. Det forkromede mål er stadig, at vi engang får sneget os ind på en radiokanal og i det tilfælde er det gavnligt at kunne vise, at vi kan være tight når der er brug for det. Men tilbage til ændringerne…

Nogle af de ting du kan høre:
– At vi har rykket rundt på en håndfuld af elementerne i programplanen, således at eksempelvis nyhederne kommer først.
– At vi har fået Brian Iskov på som Mr. Filmnews, der i hver podcast supplere os med dugfriske nyheder.
– At vi har fået Anders Vad Bruun på som tv-serie-anbefaler, der i hver podcast anbefaler en ny og en ældre tv-serie.

Nogle af de ting du ikke (direkte) kan høre:
– At vi har brugt længere tid på podcasten inden vi optog den, end efter.
– At vi har et stort ur tikkende i baggrunden, der viser os hvor lang tid vi har tilbage.
– At vi har optaget podcasten “live”, så der stort set ikke har været brug for redigering efterfølgende.

Efter vores egen mening er det gået overvejende godt med de nye tiltag, men vi skal snakke mindre i munden på hinanden under nyhederne og vi skal finpudse anmeldelserne, så der bliver mere tid til samtale. Og nej, for fremtiden skal vores podcasts ikke kun vare en time, for det giver os simpelthen ikke nok tid til alt det vi gerne vil.

Podcast 48 byder på anmeldelser af ID:A, 50/50, Moneyball og Sykt Lykkelig. Nyheder om danske instruktører i USA, en våd Mad Max og endnu en filmisk genoplivning af en tegneseriefigur. Reklame-dude! TV-serie-anbefalinger af Luther og Breaking Bad. En top 10 over de mest irriterende ting du slipper for at høre i vores podcast nu hvor vi har optimeret produktionen, men som du sandsynligvis kommer til at høre mere af. Og så går vi tæt på Akira Kurosawa og prøver at forklare hvad det var han kunne, der var så specielt.

Det er dejligt at være tilbage, så god fornøjelse!

Comments 2

  1. Pingback: 50/50 (2011) | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: ID:A (2011) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.