Podcast 119 (Den om Spectre…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Præsenteret i samarbejde med bond-o-rama.dk

Den 24. James Bond-film Spectre har premiere og verdenen går endnu engang 007-amok. Hjørnet er ingen undtagelse. Grundlæggende dækker vi hele… spectret… af Bond-seere, med én ultra Bond-nørd, én gennemsnitlig Bond-fan og én Bond-kritiker bag mikrofonerne. De interne Bond-spændinger i dette trekløver skaber således en overraskende mængde energi i Podcast 119, der egentlig bare skulle have været en hurtig og let omgang, men som endte med at blive en af de mest følelsesladede podcasts længe.

2015-10-27 21.19.17

I første omgang skal vi dog lige rundebarbere en håndfuld nyheder, denne gang serveret som en regulær nyheds-duet. Der er også blevet plads til en håndfuld anmeldelser, der absolut ikke har noget med James Bond at gøre. Der er her tale om filmene He Named Me Malala, Kvinden i uld, Sicario og Slow West. Og så er Reklamedude på plads med en Bond-relateret anbefaling.

Hovedretten er dog ren James Bond, for vi ikke bare anmelder Spectre. Vi banker også spoiler-alarmen i bund og går så meget i detaljer med alle de aspekter af filmen, som vi kunne finde på. Det ansporede en blandt andet en håndfuld bemærkelsesværdige følelsesudbrud, ikke mindst fra Jesper Laursen, der virkelig har et par alvorsord med til Storbritanniens mest alkoholiserede kvindehader. Og bare rolig: vi markere højlydt hvornår vi begynder at spoile.

Mere er der egentlig ikke at fortælle. Tryk roligt på start og følg med, når Hjørnet endnu engang kaster sig over Bond… James bond. God fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper & Brie

119værter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.