Podcast 65 (Den om James Bond…)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Jordens befolkning er sjældent blevet bombarderet med så meget James Bond-stof som i disse tider og du er undskyldt hvis den smokingklædte action-Sinatra hænger dig langt ud af halsen. Ikke desto mindre tillader vi os her at komme med vores bud på den ultimative James Bond-podcast, hvor målet er at komme så langt ud i Bond-krogene, at vi rent faktisk fortæller dig noget du ikke vidste om den hemmelige agent og hans verden og historie.

Brian “Brie” Iskov (aka. Mr. Filmnews) har været blå i hovedet af indestængt Bond-viden de sidste par måneder og man kan høre lettelsen, når han her får lov at gå fuldstændig bananas for åben mikrofon. Vi snakker Bond-historie, Bond-producere, Bond-bøger, Bond-musik, Bond-relevans, Bond-gadgets, Bond-skuespillere, Bond-non-skuespillere, Bond-babes, Bond-intriger, Bond-babes-der-egentlig-ikke-er-Bond-Babes, Bond-pinligheder og meget, meget mere.

Desværre fylder Bond så meget, at der ikke er blevet plads til Jesper Laursen. Han er efter eget udsagn hverken særlig Bond-vidende eller Bond-fan, så han overlod sin trygge plads foran mikrofonen til Brie, der til gengæld giver den max gas som den ultimative Bond-ekspert. Seriøst! Der findes stort set ikke noget Bond-relateret som den mand ikke ved noget om. Han er egentlig lidt skræmmende på det punkt.

Vi vil også skynde at føre dig over til Bries blog, hvor han har brugt ufattelige mængder tid, på at hylde Bond, Skyfall og filmseriens store 50 års jubilæum: Brie’s Blog-o-rama!

Der er også lige blevet plads til lidt non-Bond-relateret materiale, såsom lynanmeldelser af Elles, Viceværten, Palme og The Imposter, samt et gigantisk golfklap til vores fans, som vi takker for at Casper ikke helt lyder som Casper plejer at lyde…

Har du kommentarer, ris eller ros, så hop ind på Podcast 65′s Facebook-indlæg og fyr løs.

Så god fornøjelse med tre timers Bond-tour de force, der forhåbentlig fortæller dig noget du ikke vidste i forvejen.

Med venlig hilsen,
Casper & Brie (& Jesper)

Indholdsfortegnelse for Podcast 65
00:01:32 – Velkommen
00:05:44 – Lyn-anmeldelser af Elles, Viceværten, Palme og The Imposter
00:21:06 – Bond-special, del 1: Fleming, Broccoli & Saltzman
00:39:08 – Bond-special, del 2: Bond-filmene fra Dr. No til Skyfall
01:23:40 – Anmeldelse af Skyfall
01:38:51 – Bond-special, del 3: Skurkene, psykologien, musikken og spørg Box 007
02:44:49 – Afslutning og Brosnan om Bond

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.