Top 25 skuespillerinder og deres bedste film

Filmnørdens Hjørne Blog, Liste 1 Comment

*** SPOILER-ADVARSEL! Det ér sjovere at høre podcasten, inden du ser listen. Har du ikke hørt Podcast 134 endnu, så gør det nu. ***

Statistikkerne fortæller, at vi ikke var de eneste, som var ret godt tilfredse med Podcast 134 (Top 25 skuespillerinder). Der var dog én ting, som vi efterfølgende ville ønske, vi havde gjort: Opsummeret! Det havde været så perfekt med en opsummering af hele listen, inden vi afslørede nr. 1, men der skulle en vaks lytter til at finde på dén idé efter udgivelsen af podcasten. Vi husker det, næste gang vi laver en Top 25. Det er immervæk svært at holde overblikket over hele sådan en liste, når den tager 3½ time at komme igennem.

Derfor har vi besluttet allerede nu at afsløre vores Top 25 skuespillerinder på tekst. Eller rettere sagt er det vores super-fan numero uno, Christian Thomsen, der har lyttet podcasten igennem med en notesblok i hånden og ikke bare skrevet de dygtige damers navne ned, men også alle de film, vi spontant anbefaler undervejs. Stort tak til Thomsen for arbejdet, og god fornøjelse med de 25 damer og ikke mindst alle deres gode film.

25. Uma Thurman

24. Mia Farrow

23. Patricia Clarkson

22. Emily Blunt

21. Gloria Swanson

20. Lauren Bacall

19. Viola Davis

18. Hilary Swank

17. Frances McDormand

16. Ellen Burstyn

15. Madeline Kahn

14. Emma Thompson

13. Marion Cotillard

12. Charlize Theron

11. Faye Dunaway

10. Gena Rowlands

9. Juliette Binoche

8. Julianne Moore

7. Sigourney Weaver

6. Trine Dyrholm

5. Tilda Swinton

4. Meryl Streep

3. Cate Blanchett

2. Jodie Foster

1. Elizabeth Taylor

Kunne du tænke dig at få uddybet vores valg, så lyt til Podcast 134 (Top 25 skuespillerinder). Den ligger klar med 3½ times snak om de ovenstående kvindfolk. God fornøjelse.

Del denne liste

[/text_output][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.