After Dark I (Den om Jaws…)

Filmnørdens Hjørne After Dark, Podcast 3 Comments

Velkommen til 2 timer 47 minutter og 58 sekunder i selskab med Steven Spielbergs skelsættende film, Jaws fra 1975. Den første After Dark-podcast fra Filmnørdens Hjørne er en ekstremt nørdet maraton, der ene og alene handler om denne film. Podcasten er optaget ud fra en overordnet struktur, men grundlæggende lader vi bare snakken gå om hvad Jaws handler om, hvad den har betydet, hvordan den kan tolkes og ikke mindst hvad det var netop denne film kunne, der satte gang i en mindre revolution indenfor filmens verden. Det bliver til en lang række indsigter som vi i fællesskab snakker os frem til og som vi egentlig ikke anede noget om, inden vi trykkede på “record”.

Vi har svært ved at forestille os det, men hvis du virkelig har lyst til at lytte til os snakke om en haj der ikke virkede i tre timer, så er du mere end velkommen. Da dette er vores første After Dark-podcast, er vi meget interesserede i at høre din mening om den – både det positive og det negative, men frem for alt det konstruktive – så hop ind på vores Facebook-side og råb op. Jeres modtagelse har nemlig stor indflydelse på, om vi kaster ud i en After Dark-podcast igen. Så hop ombord med os på fiskerbåden Orca og gå på jagt efter guldet i Jaws, sammen med Brody, Hooper og Quint.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen,

Casper & Jesper

Comments 3

  1. Super fedt ..

    Altid dejligt at gå i dybden med Jaws.

    Vil super gerne have det samme treatment af, f.eks. Fight Club, Alien, Indiana Jones.

    Keep up the good work!

  2. Godt underholdt, altid sjovt og lærerigt at lytte til jeres analyse og gennemgang af film jeg selv holder af. Jaws gjorde mig bange for at tage karbad da jeg var lille, og som voksen når jeg er ude og bade kan den stadig komme snigende, den irationelle frygt for hajen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.